om oss

 

 

Gilberg ble etablert i 1972 av Berit og Tor Gilberg. Bedriften er fremdeles familiedrevet og heter i dag Gilberg Engros Menypartner AS. I  2007 flyttet vi inn i nye lokaler i Brumunddal, noe som sikrer oss riktige fasiliteter for økt satsing inn i fremtiden. 


Vi er i dag et team på 13 ansatte. Vi fokuserer på å være din fleksible leverandør, med høy servicegrad. Vi har konkurransedyktige betingelser, og er for de fleste av våre kunder totalleverandør, mens vi for andre er den uunnværlig ekstragrossist - alt uavhengig av kostbar og forpliktende kjedetilknytning. Vi står inne for vår slogan "Din Menypartner".

Vi er fullsortimentsleverandør til storhusholdning , og tilbyr det meste innen matvarer, papir/såpe/renhold, sjokolade og snacks, frukt og grønt, drikkevarer. Vi er også direkteleverandør av bl.a. Coca Cola-produkter, Aass Bryggeri og Ringnes.

Gilberg er spesielt kjent for å være en god formidler av kjøttvarer.

Vi er leverandør i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og KNIF Innkjøp, her ligger det gode betingelser og bonusordninger for medlemmer.

Det er for øvrig ikke nødvendig å være medlem i en innkjøpsgruppering for å bli kunde.: Hos oss står du fritt til å velge akkurat de varene DU vil kjøpe, og samtidig kunne dra full nytte av våre gode rabatt og bonusprogrammer.

Det er viktig for oss å tilpasse vårt tilbud individuelt for hver kunde/kundegruppe, og uavhengig av om du driver kantine, restaurant, barnehage, institusjon eller gatekjøkken vil vi bestrebe oss på å være en optimal leverandør til ditt behov.

VI VIL GJERNE VÆRE DIN DIN MENYPARTNER!