Om oss

Gilberg ble etablert i 1972 av Berit og Tor Gilberg. Bedriften er fremdeles familiedrevet og heter i dag Gilberg Engros Menypartner AS. I  2007 flyttet vi inn i nye lokaler i Brumunddal, noe som sikrer oss riktige fasiliteter for økt satsing inn i fremtiden.

Vi er i dag et team på 10 ansatte. Vi fokuserer på å være din fleksible leverandør, med høy servicegrad. Vi har konkurransedyktige betingelser, og er for de fleste av våre kunder totalleverandør, mens vi for andre er den uunværlige sidegrossist - alt uavhengig av kostbar og forpliktende kjedetilknytning. Vi står inne for vår tilleggsnavn, "Din Menypartner".

Vi er fullsortimentsleverandør til storhusholdning (med unntak av ferske grønnsaker), og tilbyr det meste innen matvarer, papir/såpe/renhold, sjokolade og snacks samt et begrenset utvalg øl og vin. Vi er også direkteleverandør av Coca Cola-produkter. Gilberg er spesielt kjent for å være en god formidler av kjøttvarer.

Det er viktig for oss å tilpasse vårt tilbud individuelt for hver kunde/kundegruppe, og uavhengig av om du driver kantine, restaurant, barnehage, institusjon eller gatekjøkken vil vi bestrebe oss på å være en optimal leverandør til ditt behov.


VI VIL GJERNE VÆRE DIN SAMARBEIDSPARTNER.